Παοκ Παο 1-4 : Πλέον οι πράσινοι θέλουν νίκη ή ισοπαλία στο ντέρμπι της επόμενης κυριακής απέναντι στην.

Παοκ Παο 1-4 : Πλέον οι πράσινοι θέλουν νίκη ή ισοπαλία στο ντέρμπι της επόμενης κυριακής απέναντι στην.. Ο παοκ ήταν αυτός που ευτύχησε να το πετύχει με τον γεωργιάδη και να πανηγυρίσει τον πρώτο φετινό τίτλο του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το κύπελλο ελλάδας και στερώντας από τον αρη τη χαρά. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Ο παοκ υποδέχτηκε τον παναθηναϊκό στη τούμπα, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του πως βολεύεται με δύο αποτελέσματα και πως την ερχόμενη πέμπτη έχει να παίξει ημιτελικό κυπέλλου. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο παο απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα έναντι της αεκ για την κατάκτηση της 1ης θέσης των playoff. Όσον αφορά τον γηπεδούχο παοκ που με «τρίποντο» σκαρφάλωνε στην κορυφή της βαθμολογίας και «έπιανε» τον ολυμπιακό, ο ζίβκοβιτς ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια.

Όσον αφορά τον γηπεδούχο παοκ που με «τρίποντο» σκαρφάλωνε στην κορυφή της βαθμολογίας και «έπιανε» τον ολυμπιακό, ο ζίβκοβιτς ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Ο παοκ ήταν αυτός που ευτύχησε να το πετύχει με τον γεωργιάδη και να πανηγυρίσει τον πρώτο φετινό τίτλο του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το κύπελλο ελλάδας και στερώντας από τον αρη τη χαρά. Σήμερα είδαμε έναν μέτριο παο, έναν αδιάφορο παοκ και για ακόμη μία φορά έναν κακό διαιτητή. Ζίβκοβιτς, μάτος, ίνγκασον, κρέσπο, γιαννούλης, λημνιός (46' βιεϊρίνια), μίσιτς, αουγκούστο (64' άκπομ), στοχ. Ο τελικός της θεσσαλονίκης κρίθηκε στο ένα γκολ.

Paok Pana8hnaikos 4 0 Vid Superleague Interwetten Gazzetta Gr
Paok Pana8hnaikos 4 0 Vid Superleague Interwetten Gazzetta Gr from www.gazzetta.gr
Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο παο απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα έναντι της αεκ για την κατάκτηση της 1ης θέσης των playoff. Τα σχόλια στον bwinσπορ fm 94,6. Ζίβκοβιτς, μάτος, ίνγκασον, κρέσπο, γιαννούλης, λημνιός (46' βιεϊρίνια), μίσιτς, αουγκούστο (64' άκπομ), στοχ. Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Σήμερα είδαμε έναν μέτριο παο, έναν αδιάφορο παοκ και για ακόμη μία φορά έναν κακό διαιτητή. Ο παοκ ήταν αυτός που ευτύχησε να το πετύχει με τον γεωργιάδη και να πανηγυρίσει τον πρώτο φετινό τίτλο του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το κύπελλο ελλάδας και στερώντας από τον αρη τη χαρά.

Μια διαιτητική απόφαση έμελλε να σημαδέψει το ντέρμπι της τούμπας ανάμεσα στον παοκ και τον παναθηναϊκό, καθώς ο ματίας γκεστράνιους είναι υποψήφιος για μία από τις μεγαλύτερες γκέλες της φετινής σεζόν.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο παο απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα έναντι της αεκ για την κατάκτηση της 1ης θέσης των playoff. Σήμερα είδαμε έναν μέτριο παο, έναν αδιάφορο παοκ και για ακόμη μία φορά έναν κακό διαιτητή. Ζίβκοβιτς, μάτος, ίνγκασον, κρέσπο, γιαννούλης, λημνιός (46' βιεϊρίνια), μίσιτς, αουγκούστο (64' άκπομ), στοχ. Ο λούκα βιγιαφάνιες αντέδρασε στην αλλαγή του από τον λάζλο μπόλονι στο παιχνίδι του παναθηναϊκού με τον παοκ και ο ρουμάνος «η ομάδα έκανε πολύ σημαντική προσπάθεια απόψε. Ο μουζακίτης άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους» μόλις στο 4ο λεπτό αλλά ο παοκ κατάφερε να ισοφαρίσει επτά λεπτά αργότερα με τον. Ο παοκ υποδέχτηκε τον παναθηναϊκό στη τούμπα, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του πως βολεύεται με δύο αποτελέσματα και πως την ερχόμενη πέμπτη έχει να παίξει ημιτελικό κυπέλλου. Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας. O πρόεδρος του δσ πούλησε μετοχές αξίας $1,4 δισ. Κάναμε ευκαιρίες για να φύγουμε με έναν. Όσον αφορά τον γηπεδούχο παοκ που με «τρίποντο» σκαρφάλωνε στην κορυφή της βαθμολογίας και «έπιανε» τον ολυμπιακό, ο ζίβκοβιτς ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Ο stoiximan.gr προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* και το αποψινό ντέρμπι στη θεσσαλονίκη. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πράσινους ήταν ο μάρκους μπεργκ, που οδήγησε την ομάδα με τρία γκολ.

Ο παοκ ήταν αυτός που ευτύχησε να το πετύχει με τον γεωργιάδη και να πανηγυρίσει τον πρώτο φετινό τίτλο του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το κύπελλο ελλάδας και στερώντας από τον αρη τη χαρά. Ζίβκοβιτς, μάτος, ίνγκασον, κρέσπο, γιαννούλης, λημνιός (46' βιεϊρίνια), μίσιτς, αουγκούστο (64' άκπομ), στοχ. Όσον αφορά τον γηπεδούχο παοκ που με «τρίποντο» σκαρφάλωνε στην κορυφή της βαθμολογίας και «έπιανε» τον ολυμπιακό, ο ζίβκοβιτς ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Ο λούκα βιγιαφάνιες αντέδρασε στην αλλαγή του από τον λάζλο μπόλονι στο παιχνίδι του παναθηναϊκού με τον παοκ και ο ρουμάνος «η ομάδα έκανε πολύ σημαντική προσπάθεια απόψε. Ο stoiximan.gr προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* και το αποψινό ντέρμπι στη θεσσαλονίκη.

Paok Pana8hnaikos 2 0 Live To Trito Hmixrono Apo Thn Toympa Onsports Gr
Paok Pana8hnaikos 2 0 Live To Trito Hmixrono Apo Thn Toympa Onsports Gr from onsports.bbend.net
Σήμερα είδαμε έναν μέτριο παο, έναν αδιάφορο παοκ και για ακόμη μία φορά έναν κακό διαιτητή. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο παο απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα έναντι της αεκ για την κατάκτηση της 1ης θέσης των playoff. Μια διαιτητική απόφαση έμελλε να σημαδέψει το ντέρμπι της τούμπας ανάμεσα στον παοκ και τον παναθηναϊκό, καθώς ο ματίας γκεστράνιους είναι υποψήφιος για μία από τις μεγαλύτερες γκέλες της φετινής σεζόν. O πρόεδρος του δσ πούλησε μετοχές αξίας $1,4 δισ. Ο παοκ υποδέχτηκε τον παναθηναϊκό στη τούμπα, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του πως βολεύεται με δύο αποτελέσματα και πως την ερχόμενη πέμπτη έχει να παίξει ημιτελικό κυπέλλου. Κάναμε ευκαιρίες για να φύγουμε με έναν. Ο stoiximan.gr προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* και το αποψινό ντέρμπι στη θεσσαλονίκη. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Σήμερα είδαμε έναν μέτριο παο, έναν αδιάφορο παοκ και για ακόμη μία φορά έναν κακό διαιτητή.

Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Παρόλα αυτά αισθάνθηκα μια ανωτερότητα του παοκ. Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Όσον αφορά τον γηπεδούχο παοκ που με «τρίποντο» σκαρφάλωνε στην κορυφή της βαθμολογίας και «έπιανε» τον ολυμπιακό, ο ζίβκοβιτς ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Ο μουζακίτης άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους» μόλις στο 4ο λεπτό αλλά ο παοκ κατάφερε να ισοφαρίσει επτά λεπτά αργότερα με τον. Ο τελικός της θεσσαλονίκης κρίθηκε στο ένα γκολ. Σήμερα είδαμε έναν μέτριο παο, έναν αδιάφορο παοκ και για ακόμη μία φορά έναν κακό διαιτητή. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο παο απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα έναντι της αεκ για την κατάκτηση της 1ης θέσης των playoff. Τα αποκλειστικά δικαιώματα της εκπομπής ανήκουν στον real fm. Ο stoiximan.gr προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* και το αποψινό ντέρμπι στη θεσσαλονίκη. Ο παοκ ήταν αυτός που ευτύχησε να το πετύχει με τον γεωργιάδη και να πανηγυρίσει τον πρώτο φετινό τίτλο του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το κύπελλο ελλάδας και στερώντας από τον αρη τη χαρά. O πρόεδρος του δσ πούλησε μετοχές αξίας $1,4 δισ.

Πλέον οι πράσινοι θέλουν νίκη ή ισοπαλία στο ντέρμπι της επόμενης κυριακής απέναντι στην. Ο παοκ υποδέχτηκε τον παναθηναϊκό στη τούμπα, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του πως βολεύεται με δύο αποτελέσματα και πως την ερχόμενη πέμπτη έχει να παίξει ημιτελικό κυπέλλου. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του παοκ με τον παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της super league. Σήμερα είδαμε έναν μέτριο παο, έναν αδιάφορο παοκ και για ακόμη μία φορά έναν κακό διαιτητή. Όσον αφορά τον γηπεδούχο παοκ που με «τρίποντο» σκαρφάλωνε στην κορυφή της βαθμολογίας και «έπιανε» τον ολυμπιακό, ο ζίβκοβιτς ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια.

H Proistoria Twn Agwnwn Pana8hnaikos Paok Gia To Kypello Video
H Proistoria Twn Agwnwn Pana8hnaikos Paok Gia To Kypello Video from www.thestival.gr
Σήμερα είδαμε έναν μέτριο παο, έναν αδιάφορο παοκ και για ακόμη μία φορά έναν κακό διαιτητή. Ο παοκ υποδέχτηκε τον παναθηναϊκό στη τούμπα, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του πως βολεύεται με δύο αποτελέσματα και πως την ερχόμενη πέμπτη έχει να παίξει ημιτελικό κυπέλλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πράσινους ήταν ο μάρκους μπεργκ, που οδήγησε την ομάδα με τρία γκολ. Παρόλα αυτά αισθάνθηκα μια ανωτερότητα του παοκ. Κάναμε ευκαιρίες για να φύγουμε με έναν. Ο stoiximan.gr προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* και το αποψινό ντέρμπι στη θεσσαλονίκη. O πρόεδρος του δσ πούλησε μετοχές αξίας $1,4 δισ. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague!

Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι.

Ο λούκα βιγιαφάνιες αντέδρασε στην αλλαγή του από τον λάζλο μπόλονι στο παιχνίδι του παναθηναϊκού με τον παοκ και ο ρουμάνος «η ομάδα έκανε πολύ σημαντική προσπάθεια απόψε. Σήμερα είδαμε έναν μέτριο παο, έναν αδιάφορο παοκ και για ακόμη μία φορά έναν κακό διαιτητή. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πράσινους ήταν ο μάρκους μπεργκ, που οδήγησε την ομάδα με τρία γκολ. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. O πρόεδρος του δσ πούλησε μετοχές αξίας $1,4 δισ. Ο παοκ ήταν αυτός που ευτύχησε να το πετύχει με τον γεωργιάδη και να πανηγυρίσει τον πρώτο φετινό τίτλο του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το κύπελλο ελλάδας και στερώντας από τον αρη τη χαρά. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Ο stoiximan.gr προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* και το αποψινό ντέρμπι στη θεσσαλονίκη. Ο τελικός της θεσσαλονίκης κρίθηκε στο ένα γκολ. Κάναμε ευκαιρίες για να φύγουμε με έναν. Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Όσον αφορά τον γηπεδούχο παοκ που με «τρίποντο» σκαρφάλωνε στην κορυφή της βαθμολογίας και «έπιανε» τον ολυμπιακό, ο ζίβκοβιτς ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο παο απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα έναντι της αεκ για την κατάκτηση της 1ης θέσης των playoff.

Ο λούκα βιγιαφάνιες αντέδρασε στην αλλαγή του από τον λάζλο μπόλονι στο παιχνίδι του παναθηναϊκού με τον παοκ και ο ρουμάνος «η ομάδα έκανε πολύ σημαντική προσπάθεια απόψε παοκ παο. Ο stoiximan.gr προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* και το αποψινό ντέρμπι στη θεσσαλονίκη.

Post a Comment

0 Comments

close